Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Najbolja neće da učestvuje u hajci na najboljeg: „Ne znam kako izgleda Novakov osećaj“ /video/

© REUTERS / DAVID GRAYNovak Đoković i Ešli Barti
Novak Đoković i Ešli Barti - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2021
Pratite nas
Ešli Barti, najbolja teniserka sveta i osvajačica bronzane olimpijske medalje, odbila je da učestvuje u hajci na Novaka Đokovića.
Najbolji teniser sveta je poslednjih dana glavna tema u svetskim medijima koji pokušavaju na sve načine da osude njegovo ponašanje na Olimpijskim igrama.
Đoković je doživeo kolaps, nije uspeo da stigne do medalja, a uz to suočio se sa izvrtanjem sopstvenih reči zbog čega su ga zapadni mediji optuživali za negativne komentare na račun američke gimnastičarke Simon Bajls.
Ideja da „uđe u voz za kritike Đokoviću“ prezentovana je i Bartijevoj, ali je ona reagovala u pravom sportskom maniru.
„On je prošao kroz mnogo toga u poslednjih mesec ili dva. Novak je sigurno u ligi iznad mene s obzirom na to šta su njegovi ciljevi. Meni je teško da dajem komentare o tome kako se on oseća“, navela je Barti.
Ali, tu nije bio kraj, novinari su insistirali da Barti prokomentariše dešavanja u Đokovićevoj karijeri.
„Posebno je sve to šta on želi da postigne. Zaista, teško je to komentarisati, ja ne znam kako izgleda taj osećaj“, istakla je Barti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala