Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Nina o Novakovoj odluci: Samo ja mogu da znam... /foto/

© REUTERS / EDGAR SUNina Stojanović i Novak Đoković
Nina Stojanović i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2021
Pratite nas
Srpska teniserka Nina Stojanović govorila je o odluci Novaka Đokovića da preda meč u miks dublu na Olimpijskim igrama sa njom u paru.
Đoković je doživeo poraz meču za bronzu u Tokiju u singlu, a onda bez borbe morao da preda meč za treće mesto u miksu, koji je Stojanovićeva željno iščekivala.
Najbolji teniser planete je posle meča otkrio da je to uradio zbog nekoliko povreda, a određeni deo javnosti se momentalno obrušio na njega zbog toga što srpska teniserka nije mogla da se bori za najveći uspeh u karijeri.
Stojanovićeva je na društvenim mrežama postavila dve slike sa Novakom uz komentar „nekada i sada“ i prateći tekst, koji prenosimo u celosti:
„Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Takođe, prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i doneo mi mnogo sreće. Želim da kažem da sam zahvalna pre svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju“, napisala je Stojanovićeva.
Nadal gubi konce – napao Đokovića „na neviđeno“ i upleo se u sopstvene reči
Otkrivena istina – zašto su Novaku izvrnute reči?
„Tata, patriotizam je mnogo jak u mom srcu“ – Srđan Đoković otkrio emotivnu prepisku sa Novakom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala