- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Odluka Uneska poruka Prištini — „nemoguća misija“ /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Kurtijevo insistiranje na reciprocitetu s Beogradom kada je reč o pravima Albanaca na jugu Srbije i Srbima na Kosovu i Metohiji je još jedna provokacija za koju se nada da će mu doneti političke poene, kažu analitičari.
Odluka Uneska da srpski manastiri na Kosmetu ostanu na listi ugroženih ne znači samo njihovu zaštitu, već je to poruka Prištini da je njeno članstvo u toj svetskoj organizaciji i dalje nemoguća misija, kažu u srpskoj Komisiji za saradnju s Uneskom.
Ruska „krilata pešadija“ proslavila svoj praznik — 91. godišnjicu od osnivanja Vazdušno-desantne vojske. Njeni pripadnici su najobučeniji i najefikasniji rod Oružanih snaga Ruske Federacije, tvrde eksperti.
Hrvatski trener Zdravko Mamić frapiran pojedinim naslovima u tamošnjoj štampi zbog izjava koje je dao Sputnjiku i poručio medijima da se manu dežurnih palikuća, nacionalista i jeftinih prodavača klikova.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala