Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Sportski arbitražni sud odbacio zahtev beloruske atletičarke

© Foto : BFLAKristina Timanovska
Kristina Timanovska - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2021
Pratite nas
Beloruska atletičarka Kristina Timanovska obratila se Sportskom arbitražnom sudu (CAS) zbog isključenja sa Olimpijskih igara u Tokiju. Međutim, sud je odbio njen apel, saopštila je pres-služba CAS.
„CAS je odbacio zahtev za obustavu izvršenja osporavane odluke jer sportistkinja nije mogla da dokaže svoj slučaj“, navodi se u saopštenju.
Beloruska atletičarka Kristina Timanovska - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Beloruska atletičarka došla u ambasadu Poljske u Tokiju
Nacionalni olimpijski komitet Belorusije objavio je u nedelju da je trenerski štab beloruske atletske reprezentacije odlučio da pošalje Timanovsku kući zbog njenog emocionalnog i psihološkog stanja.
Planirano je da se Timanovska takmiči u Tokiju u trkama na 100 i 200 metara. Zbog nedostatka potrebnog broja doping-testova, dva beloruska trkača isključena su iz učešća u štafeti 4h400 metara. Trenerski štab odlučio je da u štafeti učestvuje Timanovska. Sportistkinja je na društvenim mrežama kritikovala ovu odluku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala