Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Kraj za Ninu: Obećavam medalju u Parizu

© AP Photo / Frank Franklin IINina Radovanović
Nina Radovanović - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2021
Pratite nas
Srpska bokserka Nina Radovanović poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Tokiju od Huanh Hsio-Ven iz Kineskog Tajpeha.
Radovanovićeva je imala šansa da obezbedi bronzanu medalju, ali je Hsio-Ven jednoglasnom odlukom sudija pobedila 5:0.
Bokserka iz Kineskog Tajpeha u polufinalu će se boriti protiv Buse Nas Čakiroglu iz Turske, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Tajlanđanke Jutamas Jitpong 5:0.
„Na kraju sam zadovoljna, samo učešće na Olimpijskim igrama je privilegija za našu državu, gde je ženski boks u povoju, a to što sam stigla do četvrtfinala znači da mogu da obećam da će Srbija imati medalju u Parizu“, izjavila je Radovanovićeva za srpske medije u Tokiju.
„Pik moje forme biće Pariz, ali ovo je sjajna uvertira, veliko iskustvo za mene i sada znam šta treba da radim za naredne Olimpijske igre, šta da popravim, biću spremnija. Sada malo da se odmorim i nastavljam sa radom“, rekla je Nina.
Ona je dodala da se prvi put u karijeri borila protiv bokserke koja je izrazito visoka.
„Želela sam nametnem svoj ritam, ali ona je dosta opstruisala, naslanjanjem, guranjem, držanjem, to mi je oduzelo dosta energije kad izađem iz klinča. To je stvar rutine, potrebna su mi dva-tri ovakva meča da bih našla način da ugrozim tako visoku protivnicu. Dala sam maksim, to je sigurno“, zaključila je Radovanovićeva.
Nina Radovanović - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Čelične pesnice Nine iz Srbije!
Srpska atletičarka Ivana Španović – OI Tokio - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Španovićeva dominantno do finala Igara!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala