Javio se Srbin iz Rusije – i opleo po Crvenoj zvezdi

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaDespotovič, Džordže
Despotovič, Džordže
 - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2021
Pratite nas
Đorđe Despotović, nekadašnji napadač Crvene zvezde, oglasio se posle pobede svog Rubinja iz Kazanja izjavom kojom je kritikovao svoj bivši klub.
Dvadesetdevetogodišnji napadač iz Loznice je od 2020. godine u Rubinu, a prethodno je igrao za Orenburg od 2018.
On već neko vreme blista u Rusiji, a posle pobede u prvom kolu nad Spartakom iz Moskve od 1:0 prisetio se početka karijere.

„Da me u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za Real Madrid. Sada je prekasno“, rekao je bivši fudbaler Zvezde.

Despotović je bio deo crveno-belih u sezoni 2014/15, ali je nakon malog broja nastupa poslat na dve pozajmice u Kazahstanu – prvo u Žetisu, a onda u Kairat.
„Ovo mi je treća godina u Ruskoj premijer ligi i ni sa jednim defanzivcem nisam imao problem. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je prethodno nastupao za Liverpul, i uopšte nisam osećao da mi je iza leđa“, samouveren je Srbin.
On je prošle sezone postigao 14 golova za Rubin, a u međuvremenu je na startu sezone u Rusiji zatresao mrežu Arsenala iz Tule u pobedi od 3:0 u drugom kolu.
„Što se tiče Rubina, zajedno smo godinu dana i doveli smo neka pojačanja. Mislim da možemo da se plasiramo u Ligu šampiona“, dodao je Despotović.
Eksplozija Srbina – dao 7 golova za poluvreme /video/
Fudbaler protivpožarnim aparatom gađao policiju?! /video/
Haos u Boliviji: Pijavica izazvala paniku na fudbalskoj utakmici /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala