Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Srpski reprezentativac završio u suzama: „Sport je surov“ /video/

© Foto : FISADvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik
Dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Pratite nas
Miloš Vasić i Martin Mačković, srpski veslači, veoma teško su podneli činjenicu da su finalnu trku na Olimpijskim igrama završili na petom mestu.
Srpski tandem je imao težak period iza sebe, Vasić je pred Olimpijske igre dobio pozitivan nalaz testa na virus korona i nastup je bio neizvestan.
Ipak, Vasić i Mačković su uspeli da pronađu formu, sjajno su veslali u polufinalu i obezbedili sebi mesto u borbi za medalje.
Na kraju su bili peti, zbog čega je Mačković čak i zaplakao tokom davanja izjave Javnom servisu.
„Krenuli smo da radimo sa novim trenerom Nikolom Stojićem i sve je bilo savršeno. Sve je išlo super, uživao sam, verovali smo i radili, imali smo isti cilj svakoga dana. Bilo nam je mnogo teško kada smo saznali da Miloš ima koronu, ali se nismo predali...“, naveo je Mačković.
Ipak, izjavu nije završio, udaljio se iz kadra sa suzama u očima.
„Sport je surov i Martinu je najteže. Prvi put je na Olimpijskim igrama, ali u sportu moraš da se nosiš i sa time. Treba biti realan, imali smo teške prepreke...“, istakao je Vasić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala