Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Novak se „slomio“ i zaplakao /video/

© AP Photo / Patrick SemanskyNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković očekivano je bio utučen posle dva vezana poraza. I pošto je poznat kao veliki emotivac, srpski as i prvi teniser planete, praktično je završio u suzama, ostao je bez teksta nakon što je trebalo da da izjavu.
U miks zoni je Novak Đoković pričao s novinarima i poručio da se oseća užasno, da mu se igra potpuno raspala, ali je onda usledilo davanje izjave pred kamerom RTS , čija se ekspedicija nalazi na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Ali, nije sve prošlo kako je trebalo. Novak je bio emotivno istrošen, nije mogao da pronađe reči, a bile su tu i suze na njegovom licu.

„Ne znam, nemam pojma iskreno. Ne znam šta da kažem“, bilo je sve od Novaka, koji se samo okrenuo i nestao iz kadra, prebacivši peškir preko ramena.

To nikoga ne bi smelo da začudi, jer Novak je imao san. Olimpijsko zlato, da bi posle sigurnog vođstva od 1:0 u setovima protiv borbenog Nemca Zvereva, usledio neočekivani poraz.
Prvi teniser sveta će u borbi za treće mesto i bronzanu medalju odmeriti snage u subotu ujutru sa Špancem Pablom Karenjo Bustom.
Mikec o Đokoviću: Imali smo neki problem... /foto/
Zverev Đokoviću: Žao mi je... /foto/
Novakov krik nemoći /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala