Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

„Ludi“ ruski tandem ide u finale!

© AP Photo / Seth WenigAndrej Rubljov i Anastasija Pavljučenkova
Andrej Rubljov i Anastasija Pavljučenkova - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Pratite nas
Anastasija Pavljučenkova i Andrej Rubljov su spektakularnim preokretom uspeli da se plasiraju u finale teniskog olimpijskog turnira u mešovitom dublu, pobedivši Ešli Barti i Džona Pirsa sa 5:7, 6:4, 13:11.
Ruski tandem, koji oduševljava ljubitelje tenisa svojim „ludim“ ponašanjem na terenu na neverovatan način je obezbedio sebi mesto u finalu.
Četvrti nosioci na turniru su bili u podređenom položaju tokom prvog seta, u nekoliko navrata su se suočavali sa prednošću rivala, spasli su brejk šanse u drugom i desetom gemu, ali u 12. nisu i izgubili su uvodni period.
Nastavak je doneo drugačiju sliku, Rubljov i Pavljučenkova su napravili dva brejka i poveli sa čak 5:1, ali su potom dozvolili rivalima da umanje razliku.
Ipak, nije bilo prostora za preokret, drugi set je završen sa 6:4 u korist ruskog tandema pa se otišlo u super taj-brejk.
Igralo se poen za poen sve do momenta kada je trebalo igrati na razliku i tu je ruska ekipa imala više snage, iskoristila je treću meč loptu napravivši četvrti mini brejk i plasirala se u finale.
Rubljov i Pavljučenkova čekaju pobednika duela između parova Elena Vesnina – Aslan Karacev i Nina Stojanović – Novak Đoković.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala