- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapad sprema krizu na Balkanu – Šmit ne sme da promeni Inckovu odluku? | Od četvrtka do četvrtka

YouTube https://www.youtube.com
Pratite nas
Valentin Incko je zabranio negiranje genocida u Srebrenici ali su predstavnici Republike Srpske složno spremili odgovor.
Britanska vlada je izdvojila pet miliona funti podršku Srba na KiM prištinskoj vladi, Crnu Goru posle vrelog leta ne čeka ništa manje topla jesen, a iz Rusije stiže upozorenje o porastu terorističkih aktivnosti u Avganistanu.
Sve su ovo teme o kojima u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ govori politikolog Aleksandar Pavić.
Pitamo ga da li je Incko svojom odlukom započeo raspad BiH ili je samo jedan od udara na RS? Koji su njegovi motivi? Da li možemo da kažemo da je Inckova odluka zapravo uradila ono što nije Britanska rezolucija u Ujedinjenim nacijama? Može li se očekivati hapšenje Milorada Dodika? Šta čeka Kristijana Šmita od ponedeljka? Zašto je Britanska vlada izdvojila je pet miliona funti prištinskoj vladi? Kakav će stav zauzeti Bajdenova administracija prema Balkanu u odnosu na Trampovu? Da li postoji rešenje za političku krizu u Crnoj Gori? Zbog čega američke snage odugovlače povlačenje svojih snaga iz Avganistana?
Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B i gledajte na našem Jutjub kanalu.
Od četvrtka do četvrtka - gost Aleksandar Pavić
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala