- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Crna Gora – pokušaj „pranja“ zbog rezolucije o Srebrenici /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Prvi put posle 77 godina državni vrh Crne Gore odao počast civilnim žrtvama zločina albanske SS divizije „Skenderbeg“ počinjenog 28. jula 1944. u selu Velici. Ako neko pokušava da se ovim činom „opere“ zbog rezolucije o Srebrenici, to nikako nije dobar način, poručuju analitičari.
Političku krizu u Crnoj Gori, hteli - ne hteli, „dosolili“ i Karađorđevići - vladajuća koalicija u Podgorici se po ko zna koji put našla u nebranom grožđu zbog odluka u vezi s imovinom te porodice.
Bošnjaci traže od Valentina Incka da ukine plate Srbima zbog napuštanja zajedničkih institucija; novac nije najbitniji, poručuju uz Banjaluke, uz podsećanje da plate primaju od poreza koji plaćaju građani Republike Srpske.
Poseta premijera Rusije Mihaila Mišustina Kurilskim ostrvima podigla tenzije u odnosima s Tokijom. Eksperti poručuju da Moskva svakako mora da razmišlja o poboljšanju života stanovnika tog ruskog regiona.
Šta je sve potrebno da bi i u Srbiji zaživele tzv. „socijalne penzije“, za starije od 65 godina koji više ne mogu da zarađuju za život?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala