- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Preti li Srpskoj kazna ili Bosni – haos | Svet sa Sputnjikom

Pratite nas
Posle skandalozne odluke visokog predstavnika Valentina Incka da u poslednjim danima svog mandata zabrani negiranje genocida u Srebrenici, Republika Srpska sprema odgovor.
Na posebnoj sednici Narodne skupštine u Banjaluci zakazanoj za petak, kako je već najavljeno, naći će se dva predloga: izmena Krivičnog zakona RS i donošenje Zakona o neprimenjivanju odluke visokog predstavnika u BiH.
Čija je reč jača? Može li i kako Srpska biti kažnjena za neposlušnost? Hoće li nastati pravni haos u Bosni u kom svako može da se nađe iza rešetaka, i oni koji negiraju genocide, i oni koji tvrde da ga je bilo? Da li preti novi konflikt u BiH i kome ide na ruku eskalacija tenzija? Kakve bi to posledice imalo po region? Kako Srbija može da pomogne?
Odgovore na ova pitanja tražimo u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ čiji su gosti potpredsednik Skupštine RS Milan Petković, prof dr Nenad Kecmanović publicista, član Senata Republike Srpske i glavni urednik informativnog portala „Fakti“ Đuro Bilbija.
Preti li Srpskoj kazna ili Bosni – haos | Svet sa Sputnjikom
Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.
Slušajte nas na talasima Radio Novosti 104,7 megaherca a gledajte na Jutjub kanalu Sputnjik Srbija i na Fejsbuku Sputnjika.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala