Novčić o kojem se sve više priča, a malo zna i ima veliki potencijal

Kriptovaluta XRP
Kriptovaluta XRP - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2021
Pratite nas
Od početka aprila vrednost jednog novčića kriptovalute XRP porasla je za 60 odsto. Budućnost za ovu kriptovalutu izgleda optimistično, iako je kompanija trenutno upletena u istragu koju vodi američka Komisija za hartije od vrednosti (SEC).
"Ripl" je stvorila istoimena kompanija sa namerom da olakša transakcije između finansijskih korporacija. Zatim je, kao nadogradnja, došao XRP token. Nedavna rasprodaja širom tržišta pogodila je "Riplovu" cenu akcija i taj uticaj se oseća i sada, pišu Vijesti.

Šta je „Death Cross“ i kako utiče na XRP?

Izgleda da se desio prvi XRP "Death Cross" u poslednjih pet meseci, usled vesti da je sudija odlučio da bivši regulatorni zvaničnik može da bude ispitan u okviru tekuće pravne bitke oko prodaje XRP-a vredne 1,3 milijarde dolara.
"Death Cross" je tehnički grafikon koji ukazuje na potencijal velike rasprodaje. Pojavljuje se kada kratkoročni pokretni prosek sredstva pređe ispod dugoročnog pokretnog proseka.
Nemogućnost bitkoina da se oporavi od jakog nivoa podrške, takođe je prouzrokovala nedostatak potražnje na tržištu, što je dovelo do pada cena za većinu altkoina, uključujući XRP.
Pedesetodnevni pokretni prosek približio se dvestodnevnom pokretnom proseku, potvrđujući takozvani medveđi "Death Cross".
Prethodne pojave XRP " Death Cross-a" dogodile su se početkom februara ove godine, marta 2020, avgusta 2019, aprila 2018, januara 2017. i maja 2016. Međutim,"Death Cross" je rezultat dugotrajne prodaje i nije uvek predvidiv. U trenutku kada se dogodi takozvani crossover, tržište je često u prejakom prodajnom zamahu.
Prošle nedelje je vrednost XRP pala na 0,57 dolara, dok je u vreme pisanja ovog teksta cena porasla 8,46% u poslednja 24 sata i dostigla cenu od 0,65 dolara. Ako se ovaj trend nastavi, bikovski izgledi bi tada vodili kriptovalutu naviše do nivoa psihološkog otpora od 1 dolara.
Bitkoin - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2021
Cene kriptovaluta se oporavljaju, kakve se promene očekuju do kraja godine?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala