Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Novak ga je nahvalio: „Balkanski mentalitet, moj prijatelj i neverovatan ratnik"

© AP Photo / Spada/LaPresseZlatan Ibrahimović u zagrljaju saigrača Milana
Zlatan Ibrahimović u zagrljaju saigrača Milana - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ne prestaje da privlači pažnju na Olimpijskim igrama gde je najveća zvezda. I dok ga kolege zaustavljaju zbog selfija, novinari ne propuštaju priliku da ga pitaju o svemu i svačemu. Jedno od brojnih pitanja odnosilo se na njegovo prijateljstvo sa proslavljenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.
Pripadnike „sedme sile“ na Igrama u Tokiju zanimalo je šta Novak mislio o FK Milan, čiji je deklarisani navijač, kao i Zlatanu Ibrahimoviću.
„Ja sam uvek njihov navijač i nadam se da će roso-neri igrati dobro u Ligi šampiona, kao i u Seriji A. Ibra je veliki prijatelj, neverovatan ratnik, fenomenalan šampion, podigao je visoke standarde za sve i izašao je kao pobednik posle velikog broja povreda. Zlatan ima balkanski um i balkanski mentalitet “, poručio je Novak Đoković.
Podsetimo, prvi reket planete će u ponedeljak na teren u Tokiju, gde ga u drugom kolu Olimpijskih igara očekuje Nemac Jan-Lenard Štruf.
Drama u Tokiju – Japanci poslali ekspediciju RTS u karantin
Nemci u strahu od Đokovića: Pobedio bi i vanzemaljce
Šokirao je Ruse, hoće i Đokovića: Ne plašim ga se!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala