Eksplozija Srbina – dao 7 golova za poluvreme /video/

© AP Photo / Marco BuccoDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2021
Pratite nas
Fudbaleri Fjorentine deklasirali su u prijateljskom meču niželigašku ekipu Folinjo rezultatom 11:0, a čak sedam golova postigao je Dušan Vlahović.
Srbin je u drugom poluvremenu napunio mrežu rivala, postigao je golove u 46. 48. 55, kao i u 68. iz penala, tri minuta kasnije takođe, a poslednja dva dao je u 78. i 80. minutu.
Razgoropadio se Dušan Vlahović, srpski reprezentativac u dresu Fjorentine.
Prethodne sezone bio je najbolji fudbaler „ljubičastih“, postigao je 21 pogodak u Seriji A, a sada je uspeo na jednoj utakmici, tačnije, za svega 45 minuta u drugom delu prijateljskog susreta protiv Folinja da postigne impoznatnih i fascinantnih sedam golova!
Peščana pijavica na fudbalskom meču u Boliviji - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Haos u Boliviji: Pijavica izazvala paniku na fudbalskoj utakmici /video/
Teško je to učiniti čak i amaterskom fudbalu. Sezona još nije ni počela, a Dušan je pokazao zbog čega je Fjorentina zapela po svaku cenu da ga zadrži.
Žele ga Juventus, Totenhem, kao i brojni drugi klubovi, ali je „viola“ odlučna u nameri da zadrži talentovanog 21-godišnjeg napadača.
I dok italijanski mediji danima, nedeljama i mesecima pišu da je problem klauzula u narednom ugovoru, navodno su dve strane nadomak dogovora da ona iznosi okruglo 70 miliona evropskih novčanica.
Ko zna, možda posle ovih sedam pogodaka ta suma poraste još za koji milion, s obzirom na to da je jasno kakav biser poseduje Fjorentina.
Klub iz Firence je pre nekoliko dana počeo pripreme pobedom protiv Osterminhena rezultatom 7:1, Vlahović se tada nije upisao u strelce, ali jeste Nikola Milenković.
Kraj! Stojković odigrao poslednji meč za Partizan
Stradali dečak je bio fudbalski šampion: „Drugari će svaki gol posvetiti tebi!“
Perina rabona: Zvezda na kraju Evrope...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala