Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Drama u Tokiju – Japanci poslali ekspediciju RTS u karantin

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaOlimpijske igre Tokio
Olimpijske igre Tokio - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2021
Pratite nas
Pandemija virusa korona i dalje pravi haos, pa su se javili prvi ozbiljni problemi za novinarsku ekipu RTS-a na Olimpijskim igrama u Tokiju. Deo ekspedicije završio je u karantinu jer je bio u kontaktu s nepoznatom zaraženom osobom tokom leta do Tokija.
Da je došlo do ozbiljnog problema obelodanio je novinar Predrag Milinković, tokom uključenja u studio RTS posle košarkaške utakmice Francuska - Sjedinjene Američke Države, u kojem su domaćini bili Aleksandar Stojanović i Dragana Kosjerina.
Tijana Bogdanović – Olimpijski igre u Tokiju - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Bronzana Tijana za Sputnjik: Kao da se svet srušio, ali bila sam spremna da se pobijem
Uprkos činjenici da su novinari konstantno testirani na virus korona i da su negativni, to nije bilo dovoljno da ubedi organizatore, već su delu RTS novinarske ekipe naredili odlazak u karantin.
„Većinu mojih kolega od sutra nećete gledati u direktnim uključenjima iz Tokija. Zbog jedne nepoznate osobe na letu između Frankfurta i Tokija 19. jula koja je sedela u blizini mojih kolega. Mi ne znamo ko je ta osoba, znamo samo da je sedela u njihovoj blizini i da oni moraju u karantin. Od pre nekoliko sati su u svojim sobama, čekaju PCR test i nadamo se dobrim vestima. Oni su svi vakcinisani i nalaze se među 33 putnika kojima je određen karantin. Svi su se pridržavali pravila. Ekipa kojoj je omogućeno da nastavi da radi, to će činiti smanjenim kapacitetima, uz podršku kolega u Beogradu. Verujem da će svi biti negativni, svi smo se pridržavali mera, do danas svi su bili negativni“, poručio je Predrag Milinković.
Srpkinji je Milica Mandić idol, a Americi je donela prvo zlato na OI /video/
Amerikanci se raspali pred Francuzima – šok za „ludog Srbina"
Istorija u Tokiju – ljudsku ruku zamenio je robot /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala