Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

I, šta kažu stručnjaci, Novak je nervozan? /foto/

© AP Photo / Patrick SemanskyNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nastavlja da oduševljava ljubitelje sporta svojim ponašanjem na Olimpijskim igrama u Tokiju, iako su pojedini pokušali da ga okarakterišu „nervoznim“ posle fotografija na kojima razbija reket tokom treninga.
Prva zvezda srpskog tima, uopšte prva zvezda Olimpijskih igara, prava je atrakcija u Tokiju, sportisti u svakom trenutku pokušavaju da dođu do njega ne bi li popričali ili se fotografisali, ali to za Đokovića nije opterećenje.
Naprotiv!
Belgijska gimnastičarka Nina der Vejl je objavila fotografiju sa treninga svog tima, uz neočekivanog gosta – Novaka Đokovića.
„Kada Novak pita za fotografiju ne može se reći ne“, navela je reprezentativka Belgije.
Đoković se sjajno zabavlja u Tokiju pred početak teniskog turnira, bilo je pojedinih navoda o njegovoj „nervozi“ pošto je tokom treninga sa Aleksanderom Zverevim polomio reket nezadovoljan svojim potezom, ali je sasvim sigurno da je on to učinio iz želje da se što bolje pripremi za takmičenje.
Otvaranje Olimpijskih igara - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Spektakl u Tokiju kroz oči Sputnjika /foto/
Novak ima veliku inspiraciju i želju da osvoji Olimpijske igre, donese Srbiji zlatnu medalju i nastavi put ka pobedama na velikim takmičenjima u ovoj godini, pošto je prethodno trijumfovao na tri Grend slem turnira.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Novakova „eksplozija“ – briga za druge, ne i za Srbiju /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala