Srbija dobija još jedan stadion

© Foto : freeimages / colin bamfordFudbalski teren, ilustracija
Fudbalski teren, ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Pratite nas
Najbolje vreme za Kragujevac i Šumadiju tek dolazi, poručio je predsednik Aleksandar Vučić, navodeći da predstoje brojni infrastrukturni projekti koji će taj grad učiniti potpuno drugačijim i boljim mestom za život. Vučić je rekao da se svi projekti rade i da se uskoro kreće u izgradnju stadiona „Čiča Dača“.
„Biće to velelepan stadion, kakav Kragujevac i Šumadija zaslužuju, za oko 20.000 ljudi, po najvišim evropskim standardima, da mogu najbolje evropske utakmice da igraju. Biće prava lepotica od stadiona, izgledaće fenomenalno čim se projekat završi“, rekao je Vučić.
Podsetio je na projekat obilaznice oko Kragujevca, što će vredeti oko 155-160 miliona evra i koju će graditi konzorcijum srpskih kompanija, te na železničku prugu za industrijsku zonu, kao i na izvlačenje toplane iz centra grada.
„Rešavaćemo problem ''Zastava oružja''. Gradićemo kanalizaciju koja je najskuplja u Kragujevcu, i kišnu i fekalnu. To će biti drugi grad, ljudi će da dobiju nešto što su čekali 70 godina, završićemo za dve, tri, četiri godine. Najbolje vreme za Kragujevac i Šumadiju tek dolazi", rekao je Vučić, a preneo Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala