Vesti: Otkrivamo zašto je Zakon o zaštiti životne sredine izmenjen po hitnom postupku /video/

Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Vašington i Berlin konačno su postigli dogovor u vezi s izgradnjom gasovoda Severni tok 2; time jeste okončan višegodišnji spor dva saveznika, ali poluge pritiska na Moskvu i dalje ostaju, upozoravaju ruski eksperti.
Stručnjake pitamo – da li najava Redžepa Tajipa Erdogana da će pomoći Kosovu u lobiranju za priznanje nezavisnosti znači da se Priština priprema za novu diplomatsku ofanzivu, i šta se u svemu tome dešava s Vašingtonskim sporazumom?
Istražujemo: ako u dogledno vreme bude zaista ukinuta funkcija Visokog predstavnika međunarodne zajednice za BiH, na koji će način Zapad nastojati da nastavi da upravlja političkim procesima u toj zemlji?
Život na Kosovu i Metohiji jeste sve teži, ali zapravo sve zavisi od toga kako ga shvatate - nama je sve lepši, kažu za Sputnjik supružnici Vesna i Borko Ilić iz Kosovske Mitrovice.
Otkrivamo: zbog čega su izmene srpskog Zakona o zaštiti životne sredine donete po hitnoj proceduri, i zašto o tome nije bilo ni javne rasprave, ni zvaničnog obaveštenja?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala