- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Od četvrtka do četvrtka, gost advokat Goran Petronijević

Od četvrtka do četvrtka 22.07.
Od četvrtka do četvrtka 22.07. - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Pratite nas
Turski predsednik najavio da će lobirati za nezavisnost Kosova i da će o tome razgovarati sa američkim kolegom. Izveštaj Gideona Grajfa potvrdio da u Srebrenici nije bilo genocida. Dok se Amerikanci povlače iz Avganistana, provincije na severu postaju nova žarišta, a Moskva upozorava da se iz Ukrajine u Belorusiju uvozi radikalno oružje.
Sve su ovo teme o kojima u emisiji Radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa advokatom Goranom Petronijevićem. Pitamo ga da li turski predsednik ima političku moć da utiče na ostale evropske ili muslimanske zemlje da priznaju kosovsku nezavisnost. Zbog čega planira da priča sa američkim predsednikom o takozvanom Kosovu?
Šta je Aljbin Kurti pokušao da izdejstvuje optuživši Srbiju za tri genocida nas Albancima? Kakve će posledice imati izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. koju je predvodio izraelski istoričar Gideon Grajf? Šta je rešenje parlamentarne krize u CG? Ko profitira od povlačenja američkih snaga iz Avganistana i da li iste interesne grupe prebacuju oružje za radikalne grupe iz Ukrajine u Belorusiju?
Emisija koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević emituje se svakog četvrtka u 21 sat na talasima Radija Studio B i na našem Jutjub kanalu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala