Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

„Ludnica“ oko Đokovića u Tokiju – Iranac utučen što ga nije video

Pratite nas
Arsalan Kazemi, iranski košarkaški reprezentativac, nije imao sreću da uhvati Novaka Đokovića u Olimpijskom selu, te se nada da će u četvrtak imati više sreće.
Iskusni iranski košarkaš jedan je od retkih koji nije uspeo da se slika sa Novakom Đokovićem, pošto se veliki broj sportista pohvalio na društvenim mrežama sa fotografijom sa najvećim.
Kazemi, koji ima 31 godinu, na zvaničnom Tviter nalogu delovao je prilično utučeno što je zamalo propustio susret sa Đokovićem, te je istakao da se nada da će u četvrtak uhvatiti.
„Ne mogu da verujem da sam sinoć propustio Đokovića. Odmarao je ispred njihovog (srpskog) kompleksa (deset metera od našeg). Hoćeš li biti na istom mestu večeras? Potrebna mi je ta slika, molim te!“, napisao je Kazemi.
Đoković je najveća „atrakcija“ u Tokiju, što samo govori koliko je veliki sportista i koliko je cenjen kod kolega iz drugih država.
Tako je, na primer, jedna od najboljih odbojkašica sveta Brazilka Gabi iskoristila šansu za sliku, a na Instagramu je napisala kako je presrećno jer je upoznala idola.
Novi skandal na OI – otpušten direktor zbog komentara o holokaustu
Brazilka „odlepila“ za Novakom: Idolu – obožavam te! /foto/
Put do zlata vodi preko Rusa – Đoković saznao rivale u Tokiju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala