Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Ruska lepotica spremna za Olimpijske igre /video, foto/

© REUTERS / Dylan MartinezRuska atletičarka Darja Klišina tokom takmičenja u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Pekingu.
Ruska atletičarka Darja Klišina tokom takmičenja u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Pekingu. - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Pratite nas
Darja Klišina, ruska skakačica u dalj, uveliko se sprema za Olimpijske igre u Tokiju, gde pretenduje za neku od najvećih medalja.
Klišina je na društvenim mrežama podelila slike treninga za Tokio, u kojima se može videti da se nalazi u sjajnoj formi pred početak Igara.
Tridesetogodišnjakinja iz Tvera, inače dvostruka evropska dvoranska šampionka, učestvovaće na drugim Olimpijskim igrama u karijeri.
Jedna od najlepših ruskih sportiskinja podelila je i video-snimak na kojem se može videti kako je tekla njena priprema za Tokio.
Ona je prethodno 2016. u Rio de Žaneiru osvojila ne baš sjajno deveto mesto, pa će sada pokušati da popravi taj uspeh i Rusiji donese neku od medalja.
Igre u Riju bile su prve posle 20 godina u kojima neka Ruskinja nije uspela da dođe do neke od medalja u njenoj disciplini.
Klišina je ruske navijače prethodno obradovala i na Univerzijadi u Kazanju 2013. kada je osvojila prvo mesto, dok je na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. došla do bronzane medalje.
Novi skandal na OI – otpušten direktor zbog komentara o holokaustu
Brazilka „odlepila“ za Novakom: Idolu – obožavam te! /foto/
Put do zlata vodi preko Rusa – Đoković saznao rivale u Tokiju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala