Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Atomski fudbal na OI: Brazilci silovito krenuli, ali su Nemci na kraju izbegli katastrofu

© AP Photo / Kiichiro SatoRišarlison
Rišarlison - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Pratite nas
Fudbaleri Brazila pobedili su reprezentaciju Nemačke rezultatom 4:2 (3:0) u derbiju prvog kola na Olimpijskom turniru u Tokiju.
Atomski fudbal demonstrirale su dve selekcije, a Brazilce je u odustvu Nejmara koji odmara od Kopa Amerike, predvodio napadač Evertona Rišarlison, koji je u prvom poluvremenu postigao het-trik.
Svega 30 minuta bilo mu je potrebno da čak tri puta matira golmana Nemaca Milera. I mirisalo je na katastrofu „pancera", a priliku da ih dotuče propustio je Akunja, koji je promašio penal u nadoknadi prvog poluvremena.
Tačnije, Miler ga je „pročitao“ i zaustavio je njegov udarac.
Pauza od 15 minuta daleko više je prijala izabranicima selektora Kunca, koji su se u potpunosti konsolidovali, da bi preko Amirija u 57. minutu smanjili na 3:1.
Uspeli su u 83. minutu da se potpuno vrate u „život" i da smanje na 3:2, ali je Paulinjo prelepim pogotkom u 94. minut stavio „tačku" na spektakularan susret prvog dana Olimpijskih igara u Tokiju.
Orbanovo čedo stiže u Beograd
Azerbejdžanci odoleli napadima na „Brdu“
Zvezda će imati težak posao u Beogradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala