Topao zagrljaj – Đoković poželeo sreću Zvezdi u Kazahstanu /foto/

© Foto : FK Crvena zvezdaZagrljaj Novaka Đokovića i Dejana Stankovića
Zagrljaj Novaka Đokovića i Dejana Stankovića - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, sreo se sa fudbalerima Crvene zvezde na aerodromu „Nikola Tesla“ i poželeo im je sreću u Kazahstanu gde šampiona Srbije u sredu (16.00) očekuje duel sa Kairatom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Najbolji teniser sveta održao je konferenciju za medije pred odlazak na Olimpijske igre, a u isto vreme na aerodromu su se pojavili igrači Zvezde koji su krenuli put Kazahstana.
Šampion Srbije na društvenim mrežama podelio je sliku Đokovića i Stankovića uz natpis:
„Najbolji sa najboljima! Najbolji teniser sveta Novak Đoković poželeo je Zvezdi srećan put u Kazahstan, u susretu sa dobrim prijateljem Dejanom Stankovićem“.
Stanković je u Kazahstan poveo 25 fudbalera, a oni su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Milan Gajić, Aksel Bakajoko, Aleksandar Dragović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Miloš Degenek, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Seku Sanogo, Nenad Krstičić, Njegoš Petrović, Gelor Kanga, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Filipo Falko, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Željko Gavrić, Luis Dioni, Milan Pavkov i Nikola Krstović.
Trener Zvezde pred meč sa kazahstanskim rivalom rekao je da ekipa mora da igra hrabro i inteligentno.
„Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se videlo protiv Makabija iz Haife, za koga mislim da je kvalitetnija, organizovanija i talentovanija ekipa. Međutim, Kazahstanci su to uspevali da nadomeste na trkačkom planu sa jednom lakoćom i fizičkom dominacijom. Bili su direktni bez mnogo okolišanja, dobri iza lopte, tvrdi, hteli su da dobiju što više duela i u tome uspevali, jer imaju sedam izvanrednih skakača. Radili smo na dosta detalja za ovu utakmicu i što se tiče igre i nekih sitnica koje bi mogle da donesu prevagu na sutrašnjem meču“, rekao je Stanković, a prenosi zvaničan sajt šampiona Srbije.
Stanković je prokomentarisao i susret sa Đokovićem.
„Videti pred utakmicu jednog velikog hodajućeg pobednika kao što je Novak Đoković daje nam veliku motivaciju i zadovoljstvo. Pre svega što sam video prijatelja i poželeli smo sreću i mi njemu na Olimpijskim igrama i on nama u evropskim utakmicama. Lepo je kada se spoje takve dve energije“, zaključio je Đoković.
Utakmica između Kairata i Crvene zvezde na programu je u sredu u 16 časova.
Đoković krenuo put Tokija pevajući „Bože pravde“ /video/
Dobar žreb za Zvezdu na putu ka Ligi šampiona – izbegnuta „mađarska mina“
Ne daj Bože da se Srbi oko istorijske VAR odluke slože /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala