Srbinu su se smejali, dok su Albanca hteli da linčuju

© AP Photo / FABIO MUZZINavijači Fudbalskog kluba Lacio
Navijači Fudbalskog kluba Lacio - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Novi incident u režiji navijača Lacija. Ovoga puta meta je bio Albanac Elseid Hisaj koji je stigao iz Napolija i prilikom „inicijacije“ odlučio je da peva čuvenu partizansku anti-fašističku pesmu „Bela Ćao“, a snimak s društvenih mreža videli su tifozi Lacija i nastao je haos.
Poznato je da su Lacijali daleko od levičarskih ideja, naklonjeni su desnici, te su posle uvreda na račun Hisaja rešili direktno da se obračunaju sa njim.
„Bolje da si pevao himnu“. „Da li znaš da si stigao u Lacio, ne u Livorno?“, „Ni za milion godina ne bih mogao da zamislim navijača Lacija u dresu kako peva „Bela Ćao“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.
Prema pisanju italijanskih medija, grupa ultrasa došla je ispred picerije u kojoj su fudbaleri Lacija, među kojima su i dvojica Srba Sergej Milinković-Savić i novajlija Dimitrije Kamenović koji je ovog leta stigao iz Čukaričkog, imali sasstanak sa novim trenerom Mauricijem Sarijem, želeći da „popričaju“ malo sa Albancem oko izbora numere.
Na sreću, dok su besni navijači Lacija stigli do picerije, ekipa i stručni štab su napustili objekat, te je Albanac izbegao susret „oči u oči“ s desničarima.
Trener Mauricio Sari bio je revoltiran zbog takvog ponašanja navijača, s kojima je već imao svojevrsni sukob nakon što su na treningu vređali reprezentativca tzv. Kosova Vedeta Murićija.
I dok je Hisaj navukao gnev zbog pesme „Bela Ćao“, Srbin Kamenović imao je drugih problema tokom „inicijacije“.
Naime, njemu su se saigrači smejali dok je pevao hit Nedeljka Bajića „Koktel ljubavi“, dok je sve to telefonom snimao njegov sunarodnik Sergej Milinković-Savić, a video-snimak je postao hit na društvenim mrežama.
Novi skandal: Nacionalistički slogani na dresovima svih ukrajinskih klubova /foto/
Italija nikada ne bi uspela da nije imala „sijamske blizance“
Švajcarski model – spas za Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala