Novak podelio emotivnu poruku: Znam da kasnim, ali... /foto/

© AP Photo / Alberto PezzaliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković je na društvenim mrežama podelio fotografiju povodom osvajanja Vimbldona i napisao dirljivu poruku.
Đoković je više puta tokom karijere govorio o tome da mu je osvajanje Vimbldona bio san od malih nogu, a sada je to uspeo da uradi ne jednom, već – šest puta.
Poslednji put je podigao prestižni trofej ove godine, kada je u finalu treći put zaredom izašao kao šampion, sada protiv Italijana Matea Beretinija.
Povodom toga je na Instagramu podelio sjajnu fotografiju uz opis prepun emocija.
„Znam da kasnim, ali nikada nije prekasno za objavu o Vimbldonu. Želeo sam da se osvrnem na ovu prelepu sliku i umetničko delo koje je izazvalo u meni puno lepih osećanja i podsetilo me na detinjstvo. Kada sam pravio Vimbldonski trofej od svih materijala koji su mi bili pri ruci.
Tada sam se gledao u ogledalo i zamislio da držim pravi trofej Vimbldona jednoga dana. Slika u glavi je bila vrlo jasna i verovao sam u svoju maštu u potpunosti. Imao sam sreće da me roditelji podrže, uz nekoliko bliskih ljudi, i stvore sredinu u kojoj sam mogao da sledim svoje snove.
Vizualizacija/zamišljanje i mašta su 'super moći' koje imamo kao ljudi. Ne može svako da se domogne najviših sportskih visina ali u tom nevinom i čistom dečjem razvoju smo mi kao roditelji obavezni da pružimo ljubav, podršku, razumevanje i nežnost“, napisao je Đoković.
Podsetimo, Novak je posle Vimbldona trenirao u Crnoj Gori, a u utorak se iz Beograda zaputio ka Tokiju.
„Establišment“ uzvraća udarac Đokoviću
Đoković krenuo put Tokija pevajući „Bože pravde“ /video/
Zverev zapretio Đokoviću i odbrusio Bekeru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala