Vesti: Kome je sve Srbija matica /video/

Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Istražujemo: kako je izjava Mila Đukanovića izazvala oštru polemiku između šefova diplomatija Srbije i Crne Gore – o tome šta je matična država Srba koji žive u toj zemlji.
Ne očekujem da poplavni talas koji je zadesio sever Nemačke stigne do nas, kišu koju su prognostičari najavili pripadnici Sektora za vanredne situacije spremno očekuju, poručuje za Sputnjik v.d. načelnika te službe, Luka Čaušić.
Novi tekst u britanskom „Gardijanu“ o staroj priči o „mešanju Rusije u američke izbore“ – jeste puko podgrevanje jedne „bajate teme“ ali može dodatno da zaoštri odnose Moskve i Zapada, smatra politikolog Aleksandar Pavić.
Sajber-napadi u svetu sve su češći i sveobuhvatniji; otkupnine koje hakeri traže neprestano rastu, a najgore je što niko ništa ne može da uradi da ih spreči, što prestupnike dodatno motiviše, upozoravaju IT stručnjaci.
U okolini Valjeva počelo snimanje igranog filma i serije „Oluja“, reditelja i scenariste Miloša Radunovića o događajima koji su se odvili na teritoriji Hrvatske u leto 1995. godine.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala