„Ne odustajem“: Krivokapić o rekonstrukciji crnogorske Vlade

© Foto : Youtube/Televizija Nikšić/PrintscreenZdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Pratite nas
Ne odustajem od stava da je za Crnu Goru najbolja ekspertska vlada, rekao je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, komentarišući moguću rekonstrukciju vlade.
Ovu Vladu niko ne može tako jednostavno zameniti nekom drugom Vladom jer bi to govorilo o ličnim partijskim interesima, kazao je Krivokapić.
„Moram da kažem i prvi put to iskazujem kao svoj stav, sve dubinske funkcije dobili su kako su želeli. Jedino što u ovom trenutku nisu zadovoljni što nisu vidljivi u Vladi, što nemaju neka potpredsednička mesta i neka ministarstva“, kazao je premijer tokom radne posete Andrijevici, aludirajući na pojedine članove vladajuće koalicije koji traže da on više ne bude premijer.
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Kada je u pitanju rekonstrukcija, Krivokapić navodi da ne odustaje od stava da je za Crnu Goru najbolja ekspertska Vlada.
„U kom nivou i na koji način rekonstrukcija, sve ono što je bolje, što daje unapređenje i snagu toj Vladi treba podsticati. Ja znam, kao i u svakom timskom radu, imate i neka slabija i neka jača mesta i naravno da bi bilo dobro da sve što možemo unapređujemo. Ali ne da unapređujemo da bi neko politički profitirao nego da unapređujemo da građani i narod osete korist tih promena“, rekao je on, prenose „Vijesti“.
Nikšić - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2021
Ima li izgleda da Crna Gora izađe iz ćorsokaka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala