Jermenska Guči-devojka: Pokorila svet mode, a na društvenim mrežama doživela pakao /foto/

© Foto : Shutterstock/FotodomArmine Arutjunjan na reviji modne kuće "Guči"
Armine Arutjunjan na reviji modne kuće Guči - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Pratite nas
U jesen 2019. godine na reviji legendarnog modnog brenda „Guči“ pažnju javnosti privukla je jermenska manekenka sa neobičnim izgledom – Armine Arutjunjan. Međutim, nakon povratka u otadžbinu novopečena zvezda se suočila sa talasom kritika zbog spoljašnjeg izgleda.
Armine je rođena 1995. godine u Jerevanu. Školovala se za ilustratora i grafičkog dizajnera, a iako je sarađivala sa nekoliko brendova, nisu je zvali da učestvuje u revijama.
Međutim, jedan trenutak je bio dovoljan da joj se život naglavačke okrene. Devojka je otputovala u Berlin na koncert omiljene grupe, a tokom šetnje gradom prišao joj je agent modne kuće „Guči“, zamolio da je fotografiše i da mu ostavi kontakt.
Nakon mesec taj isti agent joj se javio i pozvao je na kasting.
Armine je već u septembru bila na reviji „Gučija“ u Milanu. Njen izlazak je bio veoma zapažen – kritičari su bili oduševljeni njenom egzotičnom spoljašnjošću i prirodnim izgledom.
Međutim, nakon iznenadne slave je nastupio težak period. Po povratku kući devojka se suočila sa talasom mržnje na internetu da je čak razmišljala da od svega odustane.
Korisnici interneta su negativno komentarisali Armine i vređali su je zbog nestandardnog izgleda, a ona je danima plakala. Međutim, vremenom je shvatila da na takve komentare prosto ne treba obraćati pažnju, spakovala je kofer i krenula u dalje pokoravanje sveta mode.
U svakom slučaju, izlazak na svetsku scenu u potpunosti je promenio život ove Jermenke.
U proleće prošle godine Arutjunjan se našla na spisku sto najpopularnijih lepotica na svetu. Njene fotografije su osvanule u mnogim modnim časopisima, uključujući i „Vog“.
© Sputnik / Aram NersesyanArmine Arutjunjan u gostima Sputnjik Jermenija
Armine Arutjunjan u gostima Sputnjik Jermenija - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Armine Arutjunjan u gostima Sputnjik Jermenija
Prema njenim rečima, planira da nastavi sa karijerom modela.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala