Saobraćajka kod Niša: Devetoro ljudi povređeno - među njima četvoro dece

© Sputnik / Valentina BulatovićAutoput
Autoput - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2021
Pratite nas
Devet osoba, od kojih četvoro dece povređeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pet sati na autoputu Beograd - Niš u visini sela Trupale. U udesu je učestvovao kombi, kojim je upravljao turski državljanin i vozilo "Be-Em-Ve" švajcarskih registarskih tablica a oba vozila kretala su se od Beograda ka Nišu.
U udesu je učestvovao kombi, kojim je upravljao turski državljanin i vozilo "Be-Em-Ve" švajcarskih registarskih tablica a oba vozila kretala su se od Beograda ka Nišu.
U vozilima je bilo ukupno deset osoba, pa je na teren izašlo šest ekipa niške Hitne pomoći i dva transportna vozača koji su povređene prebacili do niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Pomoć u spašavanju unesrećenih, Hitnoj pomoći pružili su i vatrogasci.
Kako je saopštila dr Maja Stojanović, svi imaju politraumatske povrede.
„Obaveštenje o saobraćajnoj nesreći dobili smo u 5.05 sati od radnika benzinske pumpe na autoputu. Odmah smo na teren uputili šest ekipa, celokupna intervencija bila je gotova za sat i deset minuta. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, svi povređeni su prebačeni do niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Dominantne su povrede glave i grudnog koša, što je karakteristično za saobraćajne nesreće“, kazala je Stojanović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala