Ruski senator zapretio „Jutjubu“: U Rusiji vas čekaju velike neprijatnosti

© Sputnik / Alexander Natruskin / Uđi u bazu fotografijaČlen Soveta Federacii Federalьnogo Sobraniя RF, predsedatelь komissii SF po informacionnoй politike i vzaimodeйstviю so sredstvami massovoй informacii Alekseй Puškov
Člen Soveta Federacii Federalьnogo Sobraniя RF, predsedatelь komissii SF po informacionnoй politike i vzaimodeйstviю so sredstvami massovoй informacii Alekseй Puškov - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2021
Pratite nas
Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da platformu „Jutjub“ na teritoriji Ruske Federacije u skorijoj budućnosti mogu da sačekaju „ogromne neprijatnosti“.
Kako je rekao, ukoliko „Jutjub“ do kraja godine ne otvori filijalu na teritoriji Ruske Federacije i ne registruje se kao pravno lice, te neprijatnosti će biti još veće.
On, međutim, nije precizirao o kakvim „neprijatnostima“ je reč.

A ako i u budućnosti nastave da krše zakone Ruske Federacije, onda bi te neprijatnosti mogle da dodatno narastu“, naglasio je.

Puškov je na svom Telegram nalogu takođe rekao i da je sa platforme „Jutjub“ prešao na rusku video-platformu „Rutjub“ jer je američka kompanija obrisala sa njegovog naloga video u kojem je govorio o nametanju deci transrodne kulture.
Ikonica aplikacije Tvitera na ekranu tableta - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2020
Puškov: Mediji vode „hladni rat“ protiv Rusije
„Takav sadržaj protivureči društvenim principima dok nametanje – ne“, zaključio je senator.
Zastava Ruske Federacije vijori se na tvrđavi u Zvečanu. - Sputnik Srbija
Sve o Rusiji

... pročitajte ovde.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala