Čović o Kalinićevoj plati i konkurenciji: Avioni, kamioni – nikoga se ne plašimo

Nebojša Čović u emisiji Sputnjik sport: Miljanov korner
Nebojša Čović u emisiji Sputnjik sport: Miljanov korner - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Pratite nas
Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, pričao je o predstojećoj sezoni i žestokoj konkureciji, a akcenat je bio na dovođenju novih igrača. Neizbežna tema bio je Nikola Kalinić, povratnik na Mali Kalemegdan, kao i njegova plata oko koje se podigla velika prašina.
Nebojša Čović je gostojući u jutarnjem programu TV Prva, demantovao čaršijske priče da je Nikola Kalinić stigao u Crvenu zvezdu za godištu platu od 1,2 miliona evra.
„Da naglasim, cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni. Ja ih čitam tako što neko kroz njih pokušava da napravi alibi za neke druge cifre koje ispadaju iz aviona. Nije ni blizu onoga što pričaju, da je odbio neku ponudu od 2.000.000 godišnje. Mi smo daleko od toga“, jasno je poručio Čović.
Poslednjih nekoliko dana sve glasnije su i priče da će i Stefan Jović krenuti Kalinićevim stopama, te da će se vratiti u svoj bivši klub.
„Videćemo. Život me je naučio da ništa nije gotovo, dok nije gotovo“, izjavio je Čović.
Ipak, iz njegovog odgovora jasno se može zaključiti da je posao nadomak realizacije, ali su u Zvezdi oprezni i ne žele da trče pred rudu.
Jusuf Nurkić - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Nurkić hteo da vakciniše celu BiH, ali mu američki zakon to nije dozvolio: „Ljudski rod je omanuo“
Nebojša Čović je gostujući na TV Prva takođe obelodanio da se radi na još nekoliko pojačanja, s obzirom na to nas očekuje nikad jača i neizvesnija košarkaška sezona ABA i KLS lige.
Partizan se ozbiljno pojačao povratkom trenera Željka Obradovića, koji je formirao ozbiljan igrački kadar, Budućnost je vratila Micova... Biće bure na Jadranu!
„Radi se na još nekoliko pojačanja, iskreno da vam kažem. Sa našim konceptom u novoj sezoni 'kupujmo domaće'. Orijentacijom ka domaćim igračima. Iza nas je teška i naporno sezona, ali uspešna, sa tri trofeja. Veliki problem je i opterećenje u vidi finansija. Pred nama su izbori u košarkaškom klubu. Biće početkom septembra. Došao je Kalinić, došli su momci. Sklapa se pristojna ekipa koja će biti spremna da izdrži velika iskušenja. U Evroligi, ABA ligi. Vidite da naša konkurencija ne miruje. Međutim, ne plaši nas to“, zaključio je Nebojša Čović.
Oglasio se Kalinić: Nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu
„Miljanov korner“ – Marko Kešelj: Sagradićemo fabriku za Srbe na Kosovu
Kinesko čudo – ima 14 godina, a već je „Jao Ming“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala