Vesti: Zašto se EU meša u odnose Srbije i Sirije /video/

Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Zahtevi EU u vezi s odnosom Srbije i Sirije su nelogični, osporavati nam pravo da pošaljemo ambasadora u tu zemlju je mešanje u unutrašnje poslove i pokušaj da se utiče na našu spoljnu politiku, kaže predsednik Spoljnopolitičkog kruga Milisav Paić.
Priština ne odustaje od aluzija da su Srbi krivi za trovanje vode u Dečanima, iako sve ukazuje na to da je u vodovodu u tom mestu pronađena bakterija koja je stotinama ljudi izazvala stomačne tegobe.
„Trošak garantovanog snabdevača“ omogućava EPS-u da nesmetano posluje – ta tarifa je postojala još u vreme SFRJ i u skladu je sa Zakonom, tvrde iz Agencije za energetiku nakon pisanja Sputnjika o ne baš jasnoj stavci na računima za struju u Srbiji.
Desetine ubijenih, kolaps transporta, zatvoreni tržni centri i prodavnice, moguća nestašica hrane – to je bilans nemira koji u Južnoj Africi traju već nekoliko dana, bez izgleda da se u skorije vreme smire, upozoravaju analitičari.
Večeras u 20 časova startuje nova sezona Superlige Srbije. Zvezda juri petu titulu u nizu, i male su šanse da je ne osvoji, kažu sportski stručnjaci.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala