Ruska kompanija objavila fotografiju najnovijeg vojnog aviona

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaAvioni Su-25BM iznad Moskve tokom generalne probe za Paradu pobede povodom 76. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu
Avioni Su-25BM iznad Moskve tokom generalne probe za Paradu pobede povodom 76. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Pratite nas
Državna ruska korporacija „Rosteh“ objavila je na svojoj Fejsbuk stranici fotografiju najnovijeg vojnog aviona koji će premijerno biti prikazan na vazduhoplovnoj i kosmičkoj izložbi „MAKS-2021“.
Na fotografiji se vidi da je avion prekriven, a uz fotografiju stoji natpis: „Želiš da me vidiš bez odeće?“ („Wanna see me naked?")
Državna korporacija za promociju razvoja, proizvodnje i izvoza visokotehnoloških industrijskih proizvoda „Rosteh“ prikazala je nov avion ne saopštavajući detalje.
Izraelski sistem Gvozdena kupola presreće raketu - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2021
Rusija predstavlja razornu avijacionu raketu S-13B
Prema mišljenju eksperta u oblasti avijacije Olega Pantelejeva to će biti lak taktički lovac pete generacije sa velikim vojnim naoružanjem i perspektivnim sredstvima za uništavanje. V-krila i njihova kontura, po mišljenju eksperta, su proizvedena primenom tehnologija za slabu uočljivost („stelt“ tehnologija).
Međunarodna vazduhoplovna i kosmička izložba ove godine obeležava 15. godišnjicu postojanja. Izložba „MAKS-2021“ održaće se 20-25. jula u Podmoskovlju, na aerodromu Žukovski. Prenos će biti na Jutjub kanalima kompanija „Rosteh“ i „Ujedinjene avio-industrijske korporacije“ (OAK).
Sve o Rusiji pročitajte ovde.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala