Beogradski aerodrom se oglasio o primeni epidemioloških mera

© SputnikGužva na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu
Gužva na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Pratite nas
Beogradski aerodrom oglasio se povodom gužvi u čekaonici leta „Er Srbije“ za Podgoricu i primene epidemioloških mera za suzbijanje virusa korona.
„Na beogradskom aerodromu se mere prevencije primenjuju i kontrolišu dosledno i u najvećoj mogućoj meri, od samog početka pandemije. Ove letnje sezone beležimo veliki i iznenadan porast saobraćaja i putnika, pa može doći do dužeg čekanja na ukrcavanje za let usled neophodnih dodatnih provera i procedura zbog pandemije“, navode iz Aerodroma Beograd.
Gužva na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Katastrofalna primena epidemioloških mera na Beogradskom aerodromu: Jedni drugima na glavama /foto/
„Takođe, na beogradskom aerodromu, kao što je slučaj i na mnogim drugim aerodromima, ograničeni smo postojećom infrastrukturom, a pored toga i radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta koji su u toku, usled čega nije moguće u svakom trenutku obezbediti distancu između putnika. Nošenje zaštitne maske je obavezno na celom kompleksu terminala, pa i tokom boravka putnika u čekaonici“, saopšteno je iz Aerodroma.
Podsetimo, kako je Sputnjik zabeležio, u čekaonici na letu za Podgoricu zabeležena je velika gužva, a fizičke distance praktično nije bilo, jer nije bilo ni prostora za nju, dok je većina putnika nosila maske.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala