Uskoro odluka o Eriksenovoj budućnosti

© REUTERS / JONATHAN NACKSTRANDKristijan Eriksen
Kristijan Eriksen - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2021
Pratite nas
Kristijan Eriksen, danski fudbalski reprezentativac koji je na startu Evropskog prvenstva šokirao svetsku javnost iznenadnim kolabiranjem na utakmici sa Finskom, trebalo bi sledeće nedelje da donese odluku o svojoj profesionalnoj budućnosti.
Eriksen je bio deo najvećeg šoka koji se desio na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu. Danac je usred utakmice doživeo srčani zastoj, ali se na sreću sve dobro završilo sjajnom intervencijom saigrača i lekarskog tima.
Eriksen koji se mesec dana nakon nemilog događaja i dalje oporavlja, konstantno je pružao podršku svojim saigračima tokom EURA, a oni su ostvarili veliku uspeh došavši do polufinala, s tim što bi on mogao da bude još veći da nije bilo sporne odluke sudije Danija Makelija u utakmici protiv Engleza.
Dani Makeli - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2021
Gospodin „domaćinsko suđenje“ – Srbija pamti, ali Ronaldo i Danci ne opraštaju
Prema pisanju Gazete, Eriksen će putovati u Milano za nedelju dana kada će mu Inter dati nekoliko slobodnih dana nakon kojih će se podvrgnuti rigoroznim lekarskim kontrolama.
Tim iz Lombardije već je pripremio ekipu stručnjaka u saradnji sa Dančevim doktorima, kao bi preduzeli sve neophodne testove i dali svoje mišljenje po pitanju nastavka njegove fudbalske karijere.
Vladimir Stojković za vreme testa opterećenja  - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2021
Slučaj „Eriksen“ je potresao ceo svet – šta uraditi da se to nikada ne ponovi? /foto, video/
Glavna stvar biće donošenje odluke da li da se Eriksenu ugradi takozvani defibrilator, odnosno pokretač srca.
Tim specijalista daće Eriksenu i njegovoj porodici informaciju i svoje mišljenje kako bi sam fudbaler mogao da donese odluku o sudbini svoje profesionalne karijere.
Eriksenu će biti ugrađen „pokretač srca“
Eriksen se iz bolnice javio saigračima: Igrajte!
Perina rabona – Zanemeli su svi, ali doktor zna bolje: „Nije kraj“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala