Zašto Rus nije mogao da bude kao Mađar?

© AP Photo / Matthias SchraderTrener reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov salutira fudbaleru Artjomu Džubi na utakmici Rusija-Saudijska Arabija u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u fudbalu
Trener reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov salutira fudbaleru Artjomu Džubi na utakmici Rusija-Saudijska Arabija u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
Pratite nas
Ruska fudbalska reprezentacija je podbacila na Evropskom prvenstvu, a u ruskoj javnosti se postavlja pitanje uloge kapitena Artjoma Dzjube.
Sjajni napadač, prvi izbor sada već bivšeg selektora Stanislava Čerčesova, nije delovao kao pravi lider i to je pitanje koje se često postavlja.
Komentar ja sve je dao vezni fudbaler Zenita Daler Kuzjaev, pošto se spekuliše da je Dzjuba tokom poluvremena utakmice sa Belgijom održao „zapaljiv govor“.
Esteban Ostojić - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2021
Potres u Južnoj Americi – zbog čoveka sa prezimenom Ostojić
„Ako Artjom bude želeo da kaže šta se desilo, on će reći. Pokušao je da nas podigne, da nas ohrabri. On je kapiten. To je njegova dužnost“, istakao je Kuzjaev.
Kuzjaev je bio upitan i da li može da uporedi reakciju Dzjube sa govorom koji je održao kapiten Mađarske.
„Video sam to... Kod nas je bilo manje emotivno. Ne mislim da bi kapiteni trebalo da imitiraju Mađara. Svako ima svoju viziju, neko tiho pokrene ekipu, neko viče i trči okolo, a tim može da ne reaguje. Naravno, sviđa mi se kako je Mađar reagovao, ali je i Artjom svoju ulogu uradio sjajno“, istakao je Kuzjaev.
Podsetimo se govora Adama Salaja, kapitena Mađarske.
Engleska vri zbog penala – uvrede, kritike i opravdanja: „Hteo sam da šutiram!“
Šokantan snimak nasilja u Londonu /video/
Roman gađa rekord – milioni su spremni za mladu zvezdu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala