„Ronaldo je lud, bolestan čovek“ – šokantan audio snimak predsednika Reala

© AP Photo / Bernadett SzaboKristijano Ronaldo – EURO 2020
Kristijano Ronaldo – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
Pratite nas
Španski portal „El Konfidensial“ objavio je audio snimak iz 2012. godine u kom se čuje kako predsednik Real Madrida Florentino Peres vređa Kristijana Ronalda i Žozea Murinja.
„El Konfidensial“ je krenuo u kampanju protiv predsednika kraljevskog kluba, te je posle audio snimka u kom Peres vređa ikone kluba Ikera Kasiljasa i Raula Gonsalesa, u javnost isplivao novi šokantan materijal.
U novom audio snimku prvi čovek Reala govorio je jako loše o tada najboljem fudbaleru – Ronaldu – i treneru kluba – Žozeu Murinju.
„Kristijano Ronaldo je lud. On je idiot i bolestan čovek. Pomislite da je normalan, a onda shvatite da nije jer normalan čovek to ne bi radio. On je čovek sa velikim egom, razmažen je. Radi šta hoće. On ništa ne vidi realno i zato nije zaradio mnogo više novca, iako je mogao“, rekao je Peres.
„Mendeš (menadžer Ronalda) nema nikakav uticaj na njega. Kao što nema ni na Murinja. Čak ni za intervjue. Ništa. Obojica nisu normalni“, dodao je.
Predsednik Madriđana dotakao se i Fabija Koentraa, za kog takođe nema dobro mišljenje.
„Koentrao je još jedan fudbaler bez mozga. Real Madrid ih je 'pojeo'. Murinjo je takođe idiot. Koentraa je pojeo pritisak.“
Kristijano Ronaldo najveći je fudbaler u istoriji Real Madrida, a uz Lionela Mesija je i najbolji svih vremena, a to ništa ne bi postigao da nije „lud“.
Slično je i sa Žozeom Murinjom koji je jedan od najvećih trenera ovog veka, čovek koji je osvojio gotovo sve, a sada pokušava sa Romom da pokori Italiju.
Verovatno jesu „ludi“ i sve ostalo što je izgovorio Peres, ali spadaju među najbolje, što nas je podsetilo na čuvenu izjavu hrvatskog trenera Slavena Bilića koji je izjavio da svi veliki treneri imaju „ludu“ stranu.
Prva su „žrtva“ UEFA, ali ne klonu: Najbolje smo predstavili fudbal BiH
Kada Srbi nisu imali „Marš na Drinu“, mogli su bar da se „posvađaju“ kao Italijani /video/
Urnebesno – Italijan je kletvom „vezao noge“ mladom Englezu?! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala