Roman gađa rekord – milioni su spremni za mladu zvezdu!

© Sputnik / Grigoriy Sysoyev / Uđi u bazu fotografijaOligarh Roman Abramovič
Oligarh Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
Pratite nas
Roman Abramovič, ruski milijarder i vlasnik engleskog kluba Čelsi odobrio je upravi kluba 175 miliona evra za transfer jednog od najboljih mladih fudbalera sveta Erlinga Holanda iz nemačkog Dortmunda.
Kako piše nemački Bild, Čelsi, aktuelni osvajač Lige šampiona, u potrazi je za napadačem i odluka je pala na mladog Norvežanina.
Marina Granovskaja - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2021
Legendarni Nemac opčinjen Ruskinjom – Marina je napravila čudo usred pandemije
Ukoliko taj posao bude obavljen, to će biti najveći transfer u istoriji Čelsija – prethodno je Nemac Kai Haverc iz Bajera stigao za 72 miliona evra.
Bild piše da Čelsi želi ovog leta da završi transfer, a velike rivale ima u Mančester sitiju i Real Madridu, takođe zainteresovanim za Holanda.
Holand je u prethodnoj sezoni postigao 41 gol na 41 utakmici za Borusiju, a Čelsiju je neophodan baš takav tip napadača, s obzirom na to da se Timo Verner nije pokazao kao pravo rešenje.
Roman Abramovič je zbog toga, prema pisanju Bilda, spreman da izdvoji rekordan novac, a izvesno je i da će budžet pokušati da popuni prodajom ofanzivaca Olivijea Žirua, Tamija Abrahama i Hakima Zajeha.
Šokantan snimak nasilja u Londonu /video/
Engleska vri zbog penala – uvrede, kritike i opravdanja: „Hteo sam da šutiram!“
Vučević se podsmevao Englezima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala