„Rekao mi je: 'Bravo, Mateo“ – Italijan otkrio lep gest Đokovića sa Vemblija

© AP Photo / Alberto PezzaliNovak Đoković i Mateo Beretini u zagrljaju
Novak Đoković i Mateo Beretini u zagrljaju - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
Pratite nas
Mateo Beretini, najbolji italijanski teniser, otkrio je medijima na Čizmi da mu je Novak Đoković prišao na stadionu Vembli na kom se prethodnog vikenda odigralo finale Evropskog prvenstva.
Beretini je istog dana kada se i odigrala utakmica između Italije i Engleske poražen od Novaka Đokovića u svom prvom Grend slem finalu.
Italijanski teniser odigrao je sjajan turnir, uzeo je i prvi set Novaku, ali nije uspeo da slavi i neki drugi put pokušaće da dođe do titule na najvećem turniru.
Posle poraza otišao je da isprati svoje sunarodnike u finalu Evropskog prvenstva, a na utakmici je bio i najbolji teniser sveta, koji je ponovo pokazao da je veliki sportista.
„Video sam Đokovića na Vembliju u nedelju. Rekao mi je: 'Bravo, Mateo. Budućnost je pred tobom“, kazao je Beretini za „Korijere delo sport“.
Đoković je slično uradio i posle polufinala Vimbldona u kom je pobedio mladog Denisa Šapovalova. Kanađanin je otkrio da ga je srpski teniser posle meča posetio u svlačionici i da mu je rekao lepe reči.
„Došao je do moje svlačionice. Rekao mi je da zna koliko mi je teško u ovom trenutku, ali da će sve doći na svoje. Nije morao to da uradi i jako je lepo od njega što je to učinio. Mnogo mi znači“, rekao je Šapovalov novinarima.
Kanadski teniser Denis Šapovalov - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2021
„Nije morao to da uradi“ – Kanađanin otkrio predivan potez Đokovića
Novak ovoga puta nije posetio Matea u svlačionici Vimbldona, ali mu je prvom prilikom, već na Vembliju prišao i rekao ohrabrujuće reči, a iz primera Šapovalova vidimo da to mladima i te kako znači. Pogotovo što reči dolaze od, po mnogima, najvećeg tenisera u istoriji.
„Nije morao to da uradi“ – Kanađanin otkrio predivan potez Đokovića
Menjaju ploču: „Nije sve u Slemovima, Federer je najveći“
Rus predviđa Đokoviću „nestvarno dostignuće“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala