Vesti: Šta je još sporno između Crne Gore i SPC /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Krivokapić kaže da je crnogorska Vlada usaglasila predlog Temeljnog ugovora sa Ustavom i da je upoznat patrijarh SPC Porfirije od koga očekuje da se izjasni. Šta koči njegovo potpisivanje?
Gasovod Severni tok 2 treba da bude predmet pregovora Normandijske četvorke, jer je “pretnja po bezbednost Ukrajine”, poručio Zelenski nakon sastanka s Merkelovom. Kakve su šanse da Kijev osujeti taj rusko-nemački energetski projekat?
Glavni uzroci protesta na Kubi nisu teška ekonomska situacija, već američke sankcije koje su od 1961. samo pooštravane i koje drže ostrvo u svojevrsnom ekonomskom zatvoru, smatraju analitičari.
Zoran Milanović tokom posete BiH nije otišao u Sarajevo da se sretne s članovima Predsedništvai time poslao jasnu poruk: da je jedan od članova tog tela, predstavnik Hrvata Željko Komšić, izabran nelegitimno, kažu stručnjaci.
Mentalna spremnost Novaka Đokovića je veoma bitna, ali to nije jedini faktor na putu do njegovog uspeha, kaže Andrija Gerić nekadašnji odbojkaš koji se bavi sportskom psihologijom.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala