„Šut, dribling, pâs“ – sin Peđe Stojakovića blistao u Americi /video/

© Foto : Skrinšot / „Ball is life“ / InstagramAndrej Stojaković – sin Peđe Stojakovića
Andrej Stojaković – sin Peđe Stojakovića - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Pratite nas
Andrej Stojaković, sin Peđe Stojakovića, proslavljenog srpskog košarkaša, prethodnih dana nalazi se u žiži interesovanja pojedinih američkih medija koji se bave mladim igračima.
Prethodnih dana pisali smo o 16-godišnjem Stojakoviću koji je oduševio američke skaute na košarkaškom kampu „Sekšn 7“, ali u tom trenutku nije bilo dostupnih video snimaka.
Travis Brenam, analitičar portala „247Sports“, tada je napisao na Tviteru da mu se jako svidelo šta je video od Andreja, a malo posle toga isto je objavio i na sajtu.
U tekstu „Utisci sa kampa Sekšn 7“ Brenam se bavio mladim igračima koji su ga oduševili i među njima je bio sin legendarnog srpskog šutera.

„Ne dešava se često da dete koje je visoko 198 centimetara – i koje je jednako dobro u šutu, dodavanju i driblingu – bude dugo neprimećeno, a još čudnije je što se radi o sinu bivšeg Ol-star košarkaša – Peđe Stojakoviće“, napisao je na početku teksta Brenem.

Američki novinar u nastavku teksta piše kako je dva puta gledao Andreja i da ga je u oba navrata oduševio.
„Mladi Stojaković je vešt, pametan i dobre građe. Prilikom prvog gledanja malo se mučio da pogodi, ali je radio sve ostalo na terenu. Već u drugom je to izgledalo bolje i lopte su ulazile. Pogađao je sa poludistance, iz prodora i za tri poena“, piše Brenam i zaključuje:
„Ono što je najintrigantnije kod Stojakovića je to što on tek počeo da 'cveta', pošto je u prethodnih godinu dana porastao čak sedam centimetara“.
Poznati američki medij „Lopta je život“ napravio je čitavu kompilaciju video snimaka sa kampa „Sekšn 7“, te u nastavku teksta pogledajte koliko je talentovan sin Peđe Stojakovića.
Sin Peđe Stojakovića oduševio Amerikance /foto, video/
Avramović i Dobrić se nameću, Kokoškov otkrio dobre vesti
Posle slučaja „Jokić“ – novi problem za Srbiju?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala