Užas u ringu! Irac pretio rivalu nosilima pa slomio nogu u prvoj rundi /video/

© AP Photo / John LocherKonor Mekgregor
Konor Mekgregor - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Pratite nas
Irac Konog Megregor izgubio je tehničkim nokautom od Amerikanca Dastina Poarijea u prvoj rundi. On je slomio levi članak, zbog čega je bio primoran da preda glavnu borbu u Las Vegasu na priredbi UFC 264.
Fjodor Jemaljanenko  - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2021
Legenda Rusije se vraća, a Amerikanac sa ruskim pasošem poručuje: Borićemo se! /video/
Pretio je Konor, koji je inače poznat po dugačkom jeziku, rivalu nosilima, ali je na kraju on bio taj koji je završio na istim. Užas u ringu!
U samoj završnici prve runde, nakon što su se Poarije i Mekgregor vratili u stajaći položaj, popularni „Dijamant“ zadao je niz strašnih udaraca rivalu, koji je izgubio oslonac i pao je na levu nogu.
Loše je izgledala leva noga irskog borca, bilo je očigledno da je došlo do preloma, pa je sudija Herb Din bio primoran da prekine dule. Ratoborni Konor Mekgregor iz Dablina nije bio u stanju da nastavi borbu, ali je i dok su ga iznosili na nosilima pretio rivalu i provocirao ga: „Tvoja žena mi šalje poruke“.
​Jasno je da meč nije protekao onako kako je Konor želeo, s obzirom na to da je uporno pretio Poarijeu da će ga sačekati napolju i ubiti posle. Pričao je to i pre i posle borbe. 
Poarije sada ima skor od 28 pobeda od čega čak 14 nokautom, ima i šest poraza uz jedan poništeni meč u profesionalnim borbama, dok je Mekgregor na skoru od 22 pobede uz takođe šest poraza.
Ali, ono što brine jeste treći poraz u poslednja četiri meča za brbljivog Irca.
Podsetimo, šampionsko mesto u pomenutoj kategoriji bilo je upražnjeno otkako se Habib Nurmagomedov povukao. Očekuje se da će Poarije, poznat i pod nadimkom „Dijamant“ biti prvi izazivač Brazilcu Čarlsu Oliveiri, koji je ove godine došao do pojasa trijumfom nad Amerikancem Majklom Čendlerom.
► Kina na putu da u Japanu obori sopstveni rekord
► Srpski olimpijci ispraćeni u Tokio /foto/
► Patrijarh dao blagoslov vaterpolistima Srbije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala