Odmor u Turskoj pričekao: Putnik se „skuvao“ u avionu u Moskvi, pa otvorio evakuacioni izlaz /video/

© Sputnik / Ruslan Krivobok / Uđi u bazu fotografijaAerodrom Šeremetjevo u Moskvi
Aerodrom Šeremetjevo u Moskvi  - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Pratite nas
Na moskovskom aerodromu Šeremetjevo sinoć je došlo do incidenta u avionu kompanije „Rusija“. Let Moskva — Antalija je kasnio, a jedan od putnika nije mogao da izdrži vrućinu, te je otvorio izlaz za hitne slučajeve zbog čega je let na kraju odložen puna četiri sata, prenose ruski mediji.
Kako javljaju mediji, zbog kašnjenja leta ljudi su bili prinuđeni da sede u avionu oko sat vremena u kojem nije radila klima i bilo je veoma zagušljivo.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Mnogim putnicima je zbog toga pozlilo, prenosi „Moskva 24“.
S tim u vezi, jedan od putnika je otvorio evakuacioni izlaz dok se avion pripremao za poletanje, zbog čega se aktivirao tobogan za evakuaciju.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Avio-kompanija tvrdi da do tog trenutka kašnjenje leta nije bilo duže od 20 minuta. Takođe, „Rusija“ namerava da traži nadoknadu štete od putnika koji je otvorio evakuacioni izlaz.
Putnici su iskrcani iz aviona, avion je zamenjen, a let je zbog incidenta kasnio četiri sata.
Inače, mediji su pisali da su u Moskvi ovog leta zabeležene ogromne vrućine i da su za nedelju dana u junu u gradu oborena četiri temperaturna rekorda postavljena 1917. godine , dva puta 1948. i 2013. godine. Temperatura u prestonici dostiže i do 35 stepeni.
Pročitajte još:
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala