„Manćini sprema Italiju za rat na Vembliju“

© AP Photo / STUART FRANKLINRoberto Manćini
Roberto Manćini - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Pratite nas
Bivši reprezentativac Engleske i štoper Mančester sitija Mika Ričards, poručio je da je selektor Italije Roberto Manćini spreman za rat u Londonu sa Engleskom u kojem je ulog titula prvaka Evrope.
Vreme prolazi, temperatura raste i približava se odlučujuća utakmica Evropskog prvenstva u kojoj će od 21 čas na Vembliju u fudbalskom ratu „koplja ukrstiti“ Engleska i Italija.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2021
Novak otkrio za koga će navijati u finalu EP
Selektor Italijana Roberto Manćini priznao je da su Ostrvljani fizički nadmoćniji, ali vrlo dobro zna koji su aduti njegovog tima, a Mika Ričards, njegov nekadašnji učenik iz Mančester sitija s kojim je godinama sarađivao, poručio je za britanske medije da je Manćini spreman za rat.
„Englezi, pazite se. Roberto Manćini priprema Italiju za rat na Vembliju. Njegova vojska, trčaće kroz zidove. On je strašan motivator, kada on progovori, počnete da verujete u to što priča i možete to i da ostvarite“, poručio je stameni defanzivac koji je bio deo Mančester sitija u osvajanju prve titule otkako su Arapi preuzeli klub, a na klupi je bio upravo sadašnji selektor Italije.
​Nastavio je Ričards da hvali bivšeg trenera.
„Znao je odlično da nas pripremi pred važne mečeve. E, zbog ovakvih utakmica kao što je finale Evropskog prvenstva postajete fudbaler. Zbog toga trenirate, igrate, celog života. Sećam se da nam je pred finale FA Kupa protiv Stouka 2011. godine, kao i naredne godine kada smo pobedili KPR i postali prvaci Engleske, uporno govorio da ćemo uspeti samo ako verujemo. Primeniće taj recept nad Italijanima“, nema dilemu Mika Ričards.
S jedne strane Kejn, Sterling, Griliš, a naspram njih Donaruma, Kjelini, Insinje, Imobile, što garantuje vrhunski spektakl i dramu na maksimumu. 
► Mesi je 16 godina čekao da skine prokletstvo s Argentinom, Nejmar u suzama /video/
► „Ovo je pitanje života ili smrti“
► Sponzor i najbogatiji arbitar sveta „kupio“ da sudi finale EP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala