Iz Sputnjika do krova Evrope /video/

© Foto : Foto: FSSFSS
FSS - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Pratite nas
Srbija je prvak Evrope u fudbalu! Ne, nije šala, samo je ova titula osvojena u PES-u (Pro Evolution Soccer), jednoj od dve najpoznatije fudbalske simulacije na svetu.
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Mesi je 16 godina čekao da skine prokletstvo s Argentinom, Nejmar u suzama /video/
Tim Fudbalskog savez Srbije u sastavu Marko Roksić Roksa i Stefan Slavković Kepa popeo se na sam krov Evrope, otišavši korak dalje nego na prethodnom turniru kada su bili srebrni.
Ovoga puta, zlato nije moglo da im izmakne iz ruku. U finalu su pobedili Poljsku sa 3:1 u pobedama, a odlučujući trijumf doneo je Roksa, savladavši rivala s ubedljivih 3:0.
Roksa i Kepa su pre 11 meseci bili gosti Sputnjika i tu su pričali o svojim ambicijama, šampionskom potencijalu, kako džojstikom do plate, a na kraju su uspeli da se popnu na evropski presto.
Zasluženo!
Srpski majstori u baratanju džojstikom su u grupnoj fazi završili ispred Poljske, Crne Gore i Turske, da bi u četvrtfinalu „tukli“ Grke, kasnije Francuze, i na kraju Poljake.
​Totalna dominacija Srba i više nego zasluženo osvojeno zlato! Kapa dole, momci!
Ustalom, šta je sve Marko Roksić Roksa rekao kada je bio gost Sputnjika, i kako izgleda život najpoznatijih fudbalskih gejmera u Srbiji, možete pogledati u sledećem videu.
► Sponzor i najbogatiji arbitar sveta „kupio“ da sudi finale EP
► „Oni su snažniji, ali fudbal se igra s loptom u nogama“
► Novak otkrio za koga će navijati u finalu EP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala