Kjelini pred finale pričao o smejuriji sa Albom: Pogrešio je... /video/

© AFP 2023 / CARL RECINEKjelini i Alba
Kjelini i Alba - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2021
Pratite nas
Kapiten Italije Đorđo Kjelini pričao je o finalu Evropskog prvenstva koje će njegova selekcija odigrati u nedelju od 21 čas na slavnom Vembliju protiv Engleske, ali je neizbežna tema bilo ono što se dogodilo sa kapitenom Španije Đordijem Albom.
Italija - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2021
Perina rabona: Svi putevi vode u Rim!
Našalio se tada čuveni defanzivac Italije i Juventusa sa mlađim kolegom iz suparničkog tabora. Mazio ga je, štipao za obraz i grlio, pa je novinare interesovalo o čemu se pred penal lutriju u polufinalu Evropskog prvenstva tu zapravo radilo.
„Mnogo više se priča i piše o tome, nego što se zapravo dogodilo. Morali smo da odaberemo stranu na kojoj ćemo da izvodimo penale i sudija je rekao crveni na jednu stranu, a plavi na drugu. Kada je novčić bačen, Đordi je mislio da je on pobedio, ali sam ja u šali pokazao da nije tako“, objasnio je Đorđo Kjelini koji je bio sve vreme nasmejan, dok je španski levi bek bio vidno nervozan.
​Nazvao ga je Kjelini u šali lažovom, da bi ga na kraju izgrlio što se Albi nikako nije dopalo, pa su na društvenim mrežama momentalno počeli da kruže komentari kako Kjelini to nikada ne bi smeo da uradi Serhiju Ramosu, koji je zbog problema s povredom i nedovoljnim brojem utakmica ove godine, bio primoran da preskoči Evropsko prvenstvo.
​Govoreći o finalnom dvoboju sa Englezima koji su primili samo jedan pogodak na turniru i to iz prekida, dok se njihov kapiten Hari Kejn razigrao kako je turnir odmicao, Kjelini je istakao da će biti vraški teško.
Kejn će biti izuzetno težak suparnik. Uvek mi se sviđao, kompletan igrač i stalno napreduje. Ali, nije Engleska samo Kejn. Protiv Danaca su na klupi imali Griliša, Sanča, Rašforda, Kalvert-Luina, Fodena. Jaka je to reprezentacija, biće teško finala“, zaključio je Đorđo Kjelini.
► „Žrtveno jagnje“ od 45 miliona evra godišnje /video/
► UEFA ekspresno kaznila Engleze
► Sputnjik sport – Miljanov korner: Kako preživeti autogol?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala