Ništa od povratka tri bivša igrača Partizana

© Foto : Foto: ABA liga/Split/Ivica ČavkaKošarkaši Partizana u Splitu
Košarkaši Partizana u Splitu - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2021
Pratite nas
Vanja Marinković, Danilo Anđušić i Dragan Milosavljević, bivši košarkaši Partizana, neće se vratiti u crno-beli dres, iako je bilo govora o tome nakon dolaska Željka Obradovića u klub, već će karijere nastaviti u inostranstvu.
Marinković je, navodno, bio najbliži povratku, ali je po rastanku sa Valensijom odlučio da karijeru nastavi u ekipi Baskonije.
Taj klub ga je zvanično predstavio i naveo da je bek rođen 1997. godine potpisao ugovor na tri sezone.
Nedavno je Marinković bio gost u emisiji Sputnjik sport – Miljanov korner, gde je govorio o karijeri, planovima i pričama o povratku u Partizan.
Partizan neće ponovo videti ni Anđušića – momak koji je jedini zaslužio prelaznu ocenu u taboru srpske reprezentacije na nedavnom finalu kvalifikacija za Olimpijske igre, od naredne sezone igraće za Monako.
Takođe, crno-beli dres neće zadužiti ni Milosavljević, koji je imao težak period oporavka od povrede, a posle vraćanja u ritam u ekipi Mege dogovorio je saradnju sa ekipom Burse, koju sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.
Podsetimo, po dolasku Željka Obradovića u Partizan petorica igrača, među kojima su OGnjen Jaramaz i Rašon Tomas, napustili su klub, dok su ugovore potpisali Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović.
► Ponoćna „bomba“ u Humskoj – Amerikanac pojačao Partizan!
► Partizan dobio novo veliko pojačanje!
► „Željko je mamac za igrače, Partizanu je mesto u Evroligi“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala