Ruski biznismeni obavili 220 sastanaka sa srpskim kolegama u Srbiji

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaZnak rublje
Znak rublje - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2021
Pratite nas
U okviru trodnevne poslovne misije ruskih kompanija-izvoznika poljoprivrednih proizvoda sa Srbijom, organizovane u Beogradu, ruski proizvođači su održali više od 220 bilateralnih sastanaka sa srpskim kompanijama distributerima i trgovinskim mrežama.
"Sa ruskim kompanijama iz mesne industrije smo razgovarali o unapređenju saradnje. Za ovakvu mogućnost zahvaljujem se Ministarstvu poljoprivrede Rusije i Federalnom centru Agroeksport", izjavio je generalni direktor "Karneksa" Mohan Šerešta.
Prema rečima rukovodioca „Agroeksporta“ Dmitrija Krasnova, nastaviće se održavanje poslovnih misija u zemljama koje su od interesa za ruske izvoznike.
U događaju je učestvovalo 20 ruskih i više od 60 srpskih kompanija.
U Beogradu je 1. jula završena poslovna misija ruskih kompanija-izvoznika poljoprivrednih proizvoda sa Srbijom, koju je organizovao Federalni centar „Agroeksport“ zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede Rusije, Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Privredna komora Srbije, Trgovinsko predstavništvo Rusije u Srbiji i Predstavništvo Privredne komore Rusije u Srbiji.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala