Odgovor Osmanijevoj: Srbija neće biti na kolenima!

© AFP 2023 / LOUISA GOULIAMAKIZastava Srbije
Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2021
Pratite nas
Ministar Aleksandar Vulin rekao je, povodom tvrdnji predsednice privremenih prištinskih institucija da Srbija treba da padne na kolena i da su Srbi na KiM počinili genocid, da Srbija neće biti na kolenima i da ni sva naklonost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije dovoljna da se zaborave svi zločini šiptarskih terorista.
Vjosa Osmani je za nemački list "Špigl" rekla da očekuje od Srbije da padne na kolena i zatražila da se pronađu nes
Vjosa Osmani - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2021
„Očekujemo da Srbija padne na kolena“
Ministar unutrašnjih poslova Srbije kazao je da bi Osmanijeva trebalo dugo da kleči pred "žutom kućom" i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, kao i ostalim stradalima širom Kosmeta.
"Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred "žutom kućom" i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK. Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti", istakao je Vulin, a prenele su "Novosti".
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala